• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Orquídia Lila/Fucsia "Bali"

28.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar cada 6 – 10 dies.

Li agrada molt el sol però sempre que no tingui una exposició directa.

La temperatura no ha de superar els 30 graus ni baixar dels 10 graus.

Interior / Exterior

Alçada de 40 a 45 cm aproximadament /60 cm

És pet-friendly

Orquídia Lila

L’orquídia és la millor planta per a regalar. Coneguda com Phalaenopsis, prové del sud-est asiàtic, especialment de les zones pròximes a l'aigua.Són un preuat element del Feng Shui i ja hauries de tenir-ne una a casa. Són reconegudes per millorar la qualitat de l'aire, aportant oxigen net i fresc, com també per la capacitat d'absorció el xilè, un element trobat a les coles, pintures i vernissos. Això la converteix en la planta perfecta per regalar quan algú es muda.

Són capaces de reduir l'estrès i el mal de cap, aportant calma i millorant el flux de les energies.

Són símbol d'elegància, bellesa i amor. La seva gran tija cap a la flor ens recorda que “res que valgui la pena s'aconsegueix fàcilment”. Són perfectes per regalar com a agraïment a aquelles persones que ens han ajudat a millorar o bé per donar suport a aquells que s'animen a emprendre un nou projecte o necessiten millorar-se aviat.

Necessita llum, però sense exposar-se al Sol de manera directa. Tampoc requereix atenció diària ni aigua en excés. Ha de tenir el seu abonament especial i ser cuidada amb afecte perquè floreixi. D'altra banda, hi ha la dita espiritual que si una orquídia es marceix, significa que el pla emprès no funcionarà. Per tant, s'ha de tenir cura i donar-li amor perquè el futur esdevingui com desitges.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×