• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Crotón "Papúa"

12.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar 2 o 3 cops per setmana a l’estiu i la primavera i cada 4 o 5 dies a l’hivern. Un dels tips que et donem es que és bo polvoritzar-la perquè a l’estiu tingui bona humitat.

No li agrada el sol directe perquè pot crema les seves fulles e interferir en la coloració de les seves fulles. Requereix de un bon ambient lluminós però no directe.

La temperatura ideal es estar entre els 19 y els 21 graus. Pot viure en un ampli ventall de temperatures però mai per sota dels 16 graus. És molt delicada amb el fred.

Interior

Alçada de 40 i 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Crotón 

Més coneguda com a Papúa dins de la família de Rosistirem, el Crotón és una planta que et sorprendrà tant pels seus cridaners colors, com per les seves robustes fulles, que li donen un aire molt resistent i elegant alhora.

La Papúa és una planta que destaca per la seva velocitat de creixement i la seva resistència davant de malalties i plagues. Una opció ideal per a aquells que s'estan iniciant al món de les plantes i volen afegir un toc de color a les seves vides.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×