• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Pothos "Timor"

31.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar només quan la terra estigui seca, no requereix de grans recs. Es millor regar-la poc que ofegar-la, quan necessita aigua ella t’ho demana però si et passes l’arrel es pot podrir.

Requereix d’ambients il·luminats però la seva llum sempre ha de ser indirecta.

La temperatura ideal per el Potus es de entre 17 a 30 graus però mai per sota dels 3 graus.

Interior

Alçada de 40 i 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Potus

El Potus és una de les plantes dʻinterior més populars del nostre país. Aquesta fama es pot deure tant a les seves senzilles cures, com a la seva bellesa estètica, com als beneficis, estudiats fins i tot per la NASA. Sí, sí, com ho sents. I és que és una planta purificadora dʻaire capaç dʻeliminar certs elements tòxics de lʻatmosfera. Igual hauríem d'adoptar tots una abans que es faci famosa i s'esgotin! Pots triar on col·locar-la, ja que s'adapta a gairebé tots els espais, ia causa de les seves tiges flexibles, podràs fer-la créixer cap on més t'agradi. Podràs tenir-la recollida, o fer que casa teva sembli una jungla, tu tries. Aquesta és la màgia de les plantes enfiladisses!

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×