• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Espatifili "Honduras"

17.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar de forma abundant a l’estiu per mantenir la terra humida però evitant l’ofegament. Els mesos d0hivern només caldrà hidratar-la de forma moderada.

Els hi agrada la llum tan a l’hivern com a l’estiu sempre que el sol no li doni directament. Li agrada el sol de manera moderada.

La temperatura ideal sempre serà entre els 18 i els 25 graus, si mantenim aquestes temperatures sempre estarà florit. Pot arribar a tolerar temperatures fins als 30 graus però mai podrà estar a temperatures inferior als 15 graus.

Interior

Alçada entre 40 i 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Espatifili

Conegut també com a Lliri de la pau o Bandera blanca, l'Espatifili és una d'aquelles plantes resistents que et donen molt més del que demanen. A banda de tenir unes cures molt senzilles, compta amb unes propietats que la fan molt valorada, com la de purificar i humidificar l'aire. Una manera natural de substituir els purificadors artificials!

Això ajuda a reduir els nivells d'ansietat dels que l'envolten, proporcionant un descans millor si decideixes ubicar-la a l'habitació. Més enllà de les seves propietats, una de les característiques més cridaneres és que l'Espatifili floreix tot l'any i permet tenir un element de decoració permanent. Ja has vist que per les qualitats i els beneficis, es tracta d'una planta ideal per regalar. O fins i tot per regalar-te a tu mateix. Ja t'has decidit?

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×