• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Chamaedorea "Belice"

19.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar moderadament, a l’hivern 1 cop a la setmana i a l’estiu pot augmentar fins a 3 cops per setmana.

Es una planta que l’haurem de buscar un lloc en una zona semi ombra. Protegida del sol directe.

La temperatura ideal per el seu creixement és entre els 18 i els 25 graus. No deixar mai a temperatures inferiors de 10 graus.

Interior

Alçada entre 40 i 60 cm aproximadament.

És pet-friendly

Chamaedorea

Tota la natura del Carib es resumeix amb una Chamaedorea: Una de les millors plantes d'interior amb gran capacitat per a purificar l'aire.

Pensar en vacances al Carib relaxa a qualsevol. No només és capaç de transportar-te allà amb el seu color i forma, sinó que també purifica l'aire, regulant la humitat i filtrant les partícules nocives. Aquesta planta d'interior, coneguda també com a Palmera de Saló, té una gran capacitat d'oxigenació. T'ajudarà a sentir-te millor físicament i afavorirà el teu descans i a aclarir les idees.

És la planta d'interior adequada per a habitacions i salons. Li agrada la llum però no de manera directa, així com necessita el seu espai, fora de zones de pas i lliure de corrents d'aire. Necessita ser regada de 3 a 5 vegades per setmana a l'estiu i amb menor freqüència a l'hivern, de 2 a 3 vegades per setmana.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×