• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Zamioculca "Somalia"

21.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar un cop a la setmana a l’estiu i cada 20 dies a l’hivern. Icona (il·luminació): Li agrada tenir poca llum o llum artificial.

Pot estar a espais amb poca llum, també llum artificial perquè és una planta molt resistent. Però estarà més bonica si rep llum, encara que no directa.

La temperatura sempre ha d’estar per sobre del 15 graus mai per sota d’aquest.

Interior / Exterior

Alçada de 40 a 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Zamioculca

Resistent i alegre, Somàlia, de nom tècnic Zamioculca es una planta d'interior molt fàcil de cuidar amb la capacitat d'alegrar qualsevol persona que sigui a prop. Alegrar oficines i fomentar la capacitat de desenvolupament intel·lectual es una de les seves principals virtuts.

Aquesta planta d'interior no necessita molta llum solar, tan sols li farà falta llum artificial per créixer amb un color verd meravellós. Tampoc necessita excessiu reg i en l'època més freda podrà viure setmanes sense aigua. La Zamioluca creix forta amb poca atenció i es capaç de fer-ho tan intensament que necessita ser trasplantada en menys de dos anys.

Com la gran majoria, és una planta d'interior purificadora de l'aire, crea una aportació d'oxigen superior capaç de reduir migranyes i millorar la capacitat de desenvolupar idees. Es molt recomanable el seu ús en llocs de treball, sobretot en despatxos o oficines, el color de les seves fulles així mateix fomenta la creativitat i els seus beneficis en purificació d'aire milloren la comunicació i la capacitat resolutiva. També té un fort poder com a element decoratiu.

Si estàs pensant que regalar a un superior o a algun company de treball, la Zamioculca es la teva opció ideal. Planta per persones resistents que s'esforcen al màxim per complir els seus somnis.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×