• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Bonsai "Xina"

29.90

Afegeix Complements
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

És un arbre que necessita humitat, haurem de comprovar sempre que té la terra humida. Però no li posarem mai un plat amb aigua a sota perquè pot podrir les arrels. Un dels nostres tips és fer un rec superficial i uns minuts després un més profunda per veure com expulsa l’aigua sobrant.

Requereixen de una bona dosis de llum diària. Això determinarà el se creixement. Si no rep la llum necessària pot arribar a morir.

Està millor adaptat a temperatures càlides que fredes.

Interior / Exterior

Alçada entre 20 y 45 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Bonsai

A qui en algun moment no li ha passat pel cap intentar cultivar un Bonsai? Doncs aquest pot ser el teu moment, perquè des de Rosistirem et donem la possibilitat de fer-te amb un Bonsai de Ficus, una de les varietats de bonsai més resistents. Una oportunitat ideal per a aquells que volen introduir-se en aquest apassionant món. Aquest podria ser el primer contacte amb un hobby que està arrasant a molts llocs del món, i que a sobre t'aporta un munt de beneficis tant psíquics com ambientals. Què, t'atreveixes amb aquest petit?

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×