• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Monstera Deliciosa "Méxic"

24.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

No requereix de molta aigua, s’ha de regar entre 1 o 2 cops setmanals a l’estiu i 1 cop cada 15 dies a l’hivern. Però s’ha de verificar sempre que la terra esta seca abans de tornar a posar aigua.

Necessita un espai que tingui una bona llum però en cap cas rebre-la directament. Perquè podria cremar les seves fulles. S’adapta a espais poc lluminosos.

Dintre de casa a una temperatura normal creixerà sense problemes, però és capaç de suportar temperatures de 0 i 5 graus.

Interior

Alçada entre 45 i 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Monstera Deliciosa

Monstera deliciosa, anomenada Costella d'Adán de manera comuna, és la planta d'interior més sol·licitada en els últims anys. Les seves fulles ens recorden a qualsevol entorn tropical i han estat utilitzades com a referència de l'exotisme, les selves tropicals i als països del Carib més buscats.

És una planta d'interior fàcil de cuidar amb grans beneficis a nivell estètic i a nivell de salut. La monstera s'encarrega de purificar l'ambient, convertint el diòxid de carboni en oxigen i absorbint les impureses que viuen en el aire. Gràcies a les seves grans fulles, també té la capacitat d'atenuar els sons i de relaxar la vista, sent la planta d'interior per a oficines que millorarà l'entorn de qualsevol empresa.

Per a obtenir tot el seu potencial, la Monstera haurà de viure en una temperatura superior a 18 °C, encara que en les èpoques més fredes pot sobreviure fins als 10 °C. S'ha d'evitar l'exposició solar directa però necessita viure en un espai ben il·luminat. Cal regar-les una vegada per setmana a l'estiu i dues vegades al mes a l'hivern, vigilant sempre que no quedi entollada.

Amb tot això, la teva planta d'interior Monstera podrà viure fàcilment. Però si vols que les seves fulles es trenquin creant les seves diferencials formes, hauràs de generar un ambient similar a la seva llar. Polvoritzar-les o fins i tot ruixar-les a la dutxa durant les èpoques més caloroses o quan habitin prop de la calefacció, serà el secret perquè llueixin perfectes.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×