• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Àloe Vera "Aloe"

19.00

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar 1 cop cada 15 o 20 dies, no excedir la quantitat d’aigua cal tenir en compte que la terra sempre ha d’estar lleugerament humectada però mai ofegada.

Li agrada el sol però tenir-la exposada durant molt de temps directament al sol pot causar-li cremades.

La temperatura sempre ha d’estar entre els 17 y els 27 graus mai per sota de 10 graus.

Interior / Exterior

Alçada de 45 a 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Àloe Vera

Àloe vera és una planta versàtil, capaç de créixer en interior o en exterior. Necessita molta llum solar, inclosa l'exposició directa i molt poca aigua. Bastarà amb regar-la una vegada al mes a l'hivern i a l'estiu només quan la terra estigui seca. En els primers anys de vida és capaç de créixer molt si té les cures adequades, recomanem que es trobi en un test prou gran; cal tenir en compte que no pot créixer en temperatures inferiors a 10 °C.

Els beneficis d'àloe vera la converteixen en una de les millors plantes per a casa; si conrees el teu àloe vera a l'interior gaudiràs d'un aire més net, amb millor capacitat d'oxigenació, un millor descans, millor energia i capacitat d'idees. Quant a propietats per al cos de l'Àloe vera: trobaràs beneficis en la cicatrització de ferides i la profunda hidratació de la pell, millorant l'acne o la pell afectada per psoriasis. També ajuda a reduir les plaques de caspa millorant l'estat del cabell i té múltiples beneficis en el sistema digestiu.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×