• Single Product
  • Single Product

Guzmania "Bromelia"

14.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
¿Sabías que comprando este producto haces del mundo un lugar mejor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

És recomanable reglar-la un cop per setmana i eliminar l'excés d'aigua per evitar que es podreixi. És important polvoritzar-la per mantenir-la humida.

A la Bromelia li encanta estar en lloc on hi hagi llum abundant, però mai el sol directe.

Requereixen temperatures relativament altes, entre els 21 i 26 ºC, encara que també poden suportar fins a 15 ºC.

Interior

Alçada de 35 a 40 cm aproximadament.

És pet-friendly

Guzmania

La Bromelia es denomina científicament com a Guzmania és una planta que s'utilitza a l'interior de les llars. Ja que aquestes consten d'una bellesa i una elegància excel·lent per donar vida als racons de la casa. Hi ha diferents tipus de Bromelia i són molt característiques per la diversitat de colors.

La Guzmania és una planta que requereix molta humitat, per això, és important polvoritzar-la cada dia per mantenir aquesta humitat que demana. Cal tenir en compte que està preparada per assumir temperatures altes, per això és una planta que ha d'estar ubicada en un lloc on rebi abundant llum. No obstant això, mai rebre sol directament, ja que podria cremar les fulles.

Cal tenir especial cura amb el reg ja que un excés d'aigua podria podrir les arrels, és delicada en la cura perquè si no està en un ambient humit, lluminós i amb l'aigua que exigeix ​​podria perdre les fulles i la flor.

Un dels beneficis de què disposa la Guzmania és la seva capacitat per purificar l'aire. Si vols regalar a una persona una Bromelia, un dels seus grans signficats és la inspiració i la resistència.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×