• Single Product
  • Single Product

Calathea "Perú"

19.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar de 2 a 3 vegades per setmana. Has de tenir en compte que la terra sempre ha d’estar humida però mai ofegada.

Li encanta rebre molta llum indirecta. Sobretot ha de ser indirecta perquè sinó es pot arribar a cremar.

Li encanten els ambients càlids pels seus orígens. La tempera ideal per la Calathea és estar entre els 18 i els 25 graus.

Interior

Alçada entre 45 i 60 cm aproximadament.

És pet-friendly

Calathea

La cultura inca corre per la sàlvia de la Calathea, les seves enormes fulles de colors verds amb formes dibuixades per la natura tal com línies de Nazca, fan d'aquesta espècie una de les plantes d'interior que has de tenir a la teva casa.

El veritable valor de la Calathea resideix en les seves fulles (poques vegades floreixen) per això la seva cura és especialment delicada però té una gran recompensa visual i emocional. Necessita viure en un entorn humit sense l'exposició de llum directa, agraeix ser polvoritzada i ha de mantenir-se sempre amb abundant aigua, sobretot en els mesos d'estiu. Si vols ressaltar tota la bellesa de les seves fulles hauràs d'encarregar-te de netejar-les amb un drap humit, a més de tallar des de l'arrel de la fulla, aquelles que comencin a assecar-se.

Manté a la Calathea lluny de corrents d'aire i admira la seva bellesa sense incórrer en les seves fulles diàriament; tenir-la en una zona on passis molt temps t'ajudarà a recobrar la serenitat i la calma en temps de conflicte.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×