• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Calathea Triostar "Bolivia"

Esgotat

22.90

Imagen Manos
¿Sabías que comprando este producto haces del mundo un lugar mejor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar moderadament 1 cop per setmana però li agrada sentir-se fresca i humida. Per això, s0ha de polvoritzar les seves fulles 4 vegades per setmana.

Li agrada la llum indirecta.

La temperatura ideal és de entre 18 a 24 graus mai per sota dels 5 graus.

Interior

Alçada de 40 a 60 cm aproximadament.

És pet-friendly

Calathea Triostar

Calathea Triostar és el nom tècnic de Bolívia. Una planta d'interior fàcil de cuidar capaç de retornar el color a qualsevol estància. Manté la intensitat i la varietat de les seves fulles durant tot l'any, com Bolívia encara preserva la gran biodiversitat i el record de totes les espècies des del juràssic.

Aquesta planta d'interior creix lentament en qualsevol estança, mantenint vius tots els colors que la componen: Grans fulles verdes a la superfície, d'un intens color granat a la seva cara inferior amb matisos fúcsia. No necessita excessiva llum per mostrar tota la majestuositat de les seves fulles, però si necessita un entorn humit entre 18ºC y 24ºC. És perfecta per estances en les quals es faci vida freqüentment com habitacions o oficina, encara que també es ideal per afegir vida a una cuina.

El manteniment de la Calathea requereix poca freqüència de reg, únicament amb 3 vegades durant l'estiu i un cop en l'època més freda. Si desitges que les seves fulles siguin més grans i rellueixin especialment adoba la terra cada 15 dies i polvoritza les seves fulles durant els mesos mes calorosos.

Aquesta planta d'interior per decorar es un encert assegurat, degut que les seves fulles afegeixen vida i color als espais sense necessitat de mes elements en l'entorn. També es molt bona idea com a planta per regalar a persones que s'acaben de mudar i vulguin convertir el seu nou habitatge en una autèntica i acollidora llar.

Test no inclòs.