• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Calathea Triostar "Bolivia"

22.90

Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
¿Sabías que comprando este producto haces del mundo un lugar mejor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

Calathea Triostar

Calathea Triostar és el nom tècnic de Bolívia. Una planta d'interior fàcil de cuidar capaç de retornar el color a qualsevol estància. Manté la intensitat i la varietat de les seves fulles durant tot l'any, com Bolívia encara preserva la gran biodiversitat i el record de totes les espècies des del juràssic.

Aquesta planta d'interior creix lentament en qualsevol estança, mantenint vius tots els colors que la componen: Grans fulles verdes a la superfície, d'un intens color granat a la seva cara inferior amb matisos fúcsia. No necessita excessiva llum per mostrar tota la majestuositat de les seves fulles, però si necessita un entorn humit entre 18ºC y 24ºC. És perfecta per estances en les quals es faci vida freqüentment com habitacions o oficina, encara que també es ideal per afegir vida a una cuina.

El manteniment de la Calathea requereix poca freqüència de reg, únicament amb 3 vegades durant l'estiu i un cop en l'època més freda. Si desitges que les seves fulles siguin més grans i rellueixin especialment adoba la terra cada 15 dies i polvoritza les seves fulles durant els mesos mes calorosos.

Aquesta planta d'interior per decorar es un encert assegurat, degut que les seves fulles afegeixen vida i color als espais sense necessitat de mes elements en l'entorn. També es molt bona idea com a planta per regalar a persones que s'acaben de mudar i vulguin convertir el seu nou habitatge en una autèntica i acollidora llar.

Test no inclòs.

S’ha de regar moderadament 1 cop per setmana però li agrada sentir-se fresca i humida. Per això, s0ha de polvoritzar les seves fulles 4 vegades per setmana.

Li agrada la llum indirecta.

La temperatura ideal és de entre 18 a 24 graus mai per sota dels 5 graus.

Interior

Alçada de 40 a 60 cm aproximadament.

És pet-friendly