• Single Product
  • Single Product

Sanseviera "Tanzania"

28.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar només quan la terra estigui seca. A l’hivern es rega 1 o 2 cops al mes.

La Sanseviera és amant del sol.

La temperatura s’ha de mantenir entorn als 15 a 20 graus, però pot resistir a temperatures altes de 30 graus i també temperatures baixes. Gràcies a la seva capacitat de resistència.

Interior / Exterior

Alçada de 40 a 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Sanseviera

La coneguda sansevièria és una de les plantes d'interior més agraïdes. Comunament anomenada espasa de Sant Jordi o llengua de sogra, és una planta espectacular per a decorar tot tipus d'espais. El color de les seves fulles ens recorda a les vestimentes tradicionals de Tanzània i al caràcter alegre que identifica als seus habitants.

Resistent i supervivent per naturalesa, acostumada a créixer entre la gran varietat de paisatges que reuneix el continent africà, la sansevièria té gran capacitat d'adaptació a tota mena d'espais i entorns. Podent créixer a entorns assolellats o amb il·luminació reduïda, creix a interiors i exteriors i, tot i que es manté en perfectes condicions a partir dels 15°C, també és apta per a entorns més freds.

Només necessita ser regada quan el substrat estigui sec, convertint-se en una planta d'interior fàcil de cuidar. Li encanta la humitat, és la planta perfecta per a banys i té una gran capacitat per a absorbir les toxines produïdes pels productes cosmètics. També és molt recomanable als dormitoris perquè emet oxigen, refresca l'ambient i garanteix un descans recuperador.

La sansevièria és una planta d'interior per a decorar i per a regalar, la seva gran versatilitat i facilitat de cura la fan ideal per a persones que sempre estan en moviment, per a tots aquelles que necessiten més hores al dia per a fer tot el que desitgen.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×