• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Maranta Tricolor "Malasia"

21.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regat cada 3 – 4 dies en èpoques càlides. I a l’hivern la planta s’ha regat amb aigua tíbia, quan la terra estigui seca. Però sempre s’ha de tenir en compte que aquesta no pot estar massa seca.

Els hi agrada estar en un lloc a on hi hagi semi ombra.

La temperatura ideal es entre 20 a 28 graus. Encara que fins als 17 graus y fins als 35 es desenvolupa sense dificultat.

Interior

Alçada de 24 a 45 cm aproximadament.

És pet-friendly

Maranta Tricolor

Els contrastos de la ciutat queden representats de manera fidel per la Maranta Tricolor, una planta d'interior fàcil de cuidar que et farà reconnectar amb tu per a aconseguir tot el que et proposis.

Maranta Tricolor és característica pels emblemàtics colors de les seves fulles: magentes, vermells, roses... Una infinitat cromàtica que acompanya el tradicional verd i que farà, d'aquesta planta d'interior per a decorar, la millor aliada per a cada espai de la casa.

A l'hivern bastarà amb comprovar el seu substrat per a saber quan cal regar-la. A l'estiu caldrà fer-ho cada 3-4 dies. Agraeix ser polvoritzada, sobretot en les èpoques més càlides. Per a apreciar tota la seva bellesa, situa-la a una zona amb semi llum solar. No obstant això, també pot créixer bé a l'ombra. Recorda que és una planta d'interior que necessita calor i humitat.

Tenir una maranta tricolor al dormitori, promou el descans i millora la positivitat, fent que el despertar sigui més enèrgic i optimista. Gràcies a la seva capacitat per a purificar l'aire i al seu intens color, és capaç de renovar les teves idees i els teus punts de vista, per a tindre una millor capacitat en la resolució de conflictes. Aquesta planta d'interior és perfecta per a regalar a persones que estiguin passant per un moment en el qual necessiten una dosi extra de motivació.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×