• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Neobuxbaumia Polylopha "Kalahari"

10.00

Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
¿Sabías que comprando este producto haces del mundo un lugar mejor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

S’ha de regar una vegada cada 20 dies a l’estiu i una vegada al mes a l'hivern.

Els hi agrada molt el sol, poden estar exposats directament aquest.

La temperatura ideal és entre els 20 als 30 graus no exposar per sota dels 2 graus.

Interior / Exterior

Alçada menys de 25 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Neobuxbaumia Polylopha

El cactus Neobuxbaumia Polylopha és la viva imatge de deserts com Kalahari. Aquest petit cactus és un dels que més grans es pot fer. Si les teves idees també poden créixer molt, aquest és el cactus ideal per tenir a la teva zona de treball.

Cactus fàcil de cuidar, no necessita gairebé aigua: cada 8-10 dies a l'estiu i sense regs a l'hivern. És recomanable mantenir-ho en temperatures superiors als 18°C però pot viure fins amb 5 °C. Li agrada el Sol, moltíssim, a més pot arribar a florir si està en l'entorn adequat. També pot viure en l'ombra, però no transmetrà vitalitat, ni molt menys florirà.

Es recomana tenir cactus prop de una zona on hi hagi molts dispositius perquè redueix la contaminació electromagnètica, evitant la fatiga, el mal de cap i la mandra per anar a la feina.

Kalahari, a més d'absorbir les males energies, genera un oasi visual que t'ajudarà a reconfortar-te en èpoques de molta feina i estrès. És petit però amb una capacitat enorme de créixer, de la mateixa manera que ho fan els teus somnis si t'esforces per aconseguir-los. Posa un cactus Kalahari a la teva vida i fes que els teus projectes assoleixin el cim.

Test no inclòs.