• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Cactus Chichipe "Chihuahua"

Esgotat

10.90

Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

Cal regar-lo una vegada cada 20 dies a l'estiu i un cop al mes a l'hivern.

Li encanta el sol directe.

Té molt bona tolerància al calor, per això aguanta temperatures molt elevades i pot arribar a suportar fins a temperatures de 4 graus.

Interior / Exterior

Alçada de 18 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Polaskia Chichipe

El cactus més famós del desert, el tradicional Polaskia Chichipe. És petit, bufó i imprescindible per la teva taula d'estudi, treball o per la teva zona de lectura.

Aquest petit i molt bufó cactus és capaç de treure't un somriure només amb mirar-lo. Com tots els cactus, no precisa de cures excessives i té la capacitat de sobreviure a la gran majoria d'ambients, sempre a més de 7 °C. Encara que no necessiti excessiva aigua, és important regar-lo. A la primavera, rega'l cada 10-12 dies, i alguna vegada més durant l'estiu. Durant les èpoques fredes serà suficient amb 1 vegada al mes. Fàcil, veritat? Què no se't passi!

Els cactus són bons companys en les zones on hi ha molts dispositius: televisions, pantalles, ordinadors etc, ja que ajuden a netejar l'ambient de la contaminació electromagnètica, reduint els maldecaps, l'estrès i la fatiga.

Per al Feng Shui, els cactus són els guardians dels seus propietaris, ajudant a trobar la força interior a aquells que gaudeixin de la seva companyia. És el millor cactus per a regalar a aquelles persones que desitgen tenir èxit en els seus projectes o que necessitin un extra de motivació per a aconseguir-ho.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×