• Single Product
  • Single Product
  • Single Product

Cactus Chichipe "Chihuahua"

10.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

Cal regar-lo una vegada cada 20 dies a l'estiu i un cop al mes a l'hivern.

Li encanta el sol directe.

Té molt bona tolerància al calor, per això aguanta temperatures molt elevades i pot arribar a suportar fins a temperatures de 4 graus.

Interior / Exterior

Alçada de 18 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Polaskia Chichipe

El cactus més famós del desert, el tradicional Polaskia Chichipe. És petit, bufó i imprescindible per la teva taula d'estudi, treball o per la teva zona de lectura.

Aquest petit i molt bufó cactus és capaç de treure't un somriure només amb mirar-lo. Com tots els cactus, no precisa de cures excessives i té la capacitat de sobreviure a la gran majoria d'ambients, sempre a més de 7 °C. Encara que no necessiti excessiva aigua, és important regar-lo. A la primavera, rega'l cada 10-12 dies, i alguna vegada més durant l'estiu. Durant les èpoques fredes serà suficient amb 1 vegada al mes. Fàcil, veritat? Què no se't passi!

Els cactus són bons companys en les zones on hi ha molts dispositius: televisions, pantalles, ordinadors etc, ja que ajuden a netejar l'ambient de la contaminació electromagnètica, reduint els maldecaps, l'estrès i la fatiga.

Per al Feng Shui, els cactus són els guardians dels seus propietaris, ajudant a trobar la força interior a aquells que gaudeixin de la seva companyia. És el millor cactus per a regalar a aquelles persones que desitgen tenir èxit en els seus projectes o que necessitin un extra de motivació per a aconseguir-ho.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×
Crotón  "Papúa" Esgotat
12.90 €