• Single Product
  • Single Product

Anthurium "Costa Rica"

18.90

Afegeix Complements
Preu de producte
0.00
Total d'opcions adicionals
0.00
Total de la comanda
0.00
Imagen Manos
Sabies que comprant aquest producte fas del món un lloc millor?
Per cada compra, una part econòmica es destina a organitzacions que fan costat a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. Més informació.

Cal regar-la 2 cops per setmana a l'estiu i 1 cop per setmana a l'hivern.

Requereix de bona lluminositat, pot sobreviure a espais amb poca llum però no es recomanable perquè perdria l’encant de les seves fulles. No exposar-la al sol directament podria cremar-se.

La temperatura ideal es de entre 20 a 25 graus de forma constant, no recomanable mai sota 12 graus.

Interior

Alçada de 60 cm aproximadament.

No és pet-friendly

Anthurium Andreanum

Anthurium Andreanum és el nom tècnic d'una de les plantes d'interior més tradicionals que coneixem. Les seves fulles color verd intens, contrastat amb el color rosa, vermell, taronja o blanc de la seva flor, han estat presents en la història de les plantes des de fa centenars d anys. Els seus colors ens recorden a la gran diversitat de flora i fauna que podem trobar entre les platges i la selva tropical d'aquest país centreamericà.

Es coneixen com la planta de l'hospitalitat per la versatilitat d'espais en els quals pot sobreviure; a més no necessita gran quantitat de llum, encara que es recomana per a poder gaudir de la vivacitat de tots els seus colors. L’Anthurium Andreanum és una planta d'interior fàcil de mantenir ja que només cal regar-la un parell de vegades per setmana, quan s´aprecia que la seva terra està seca; també agraeix ser polvoritzada per a gaudir d'un ambient humit com en el lloc de la seva procedència.

Test no inclòs.

ALTRES PRODUCTES

×