#ROSISTIREM

Diversos joves inconformistes i amb esperit emprenedor, afectats per la situació desencadenada per la pandèmia de l'COVID-19 i, sumat a la tristesa de no poder celebrar la tradició de la Diada de Sant Jordi, van iniciar el projecte #Rosistirem.

Tots ells compartien alguna cosa que va desencadenar el naixement d'aquest moviment: L'estima per les flors i plantes, compresos com la millor forma d'expressar missatges amb sentiment. I, en aquells moments, on el contacte físic era impensable, una rosa podia canviar-ho tot. Una espurna d'esperança i alegria.

I aquesta és l'essència de #Rosistirem: Una iniciativa per reconstruir una societat fracturada a partir dels rams de flors i plantes, pràctica què han anat perdent reconeixement i valor, sobretot entre les noves generacions. I sempre tenint en compte les recomanacions de seguretat per garantir la integritat de tots vosaltres.

Sembla que durant les últimes dècades s'han perdut els bàsics sobre els quals es va construir el passat. Gratitud, bellesa, honestedat, empatia, col·laboració, un somriure al lliurar o rebre un regal, ... Diversos valors que volem revaluar amb els rams de flors i plantes.

Ara, més que mai, és important regalar vida. Creiem que qualsevol dia és un bon dia per recordar a algú l'agraïment, amor o qualsevol altre sentiment. O simplement un detall per convertir un dia plujós al millor dia de la setmana.

I va més enllà. Rosistirem vol fer partícips als que donen suport a el projecte. Per això, per cada compra, ajudes a organitzacions que donen suport a col·lectius vulnerables o altres que emprenen iniciatives d'impacte global. L'objectiu és estendre la pràctica social per aconseguir un món millor. Algunes d'aquestes organitzacions amb les que hem col·laborat, són la Creu Roja amb el programa "Responde" o FECMA.

I ara ... Ara estem amb més ganes que mai de seguir promovent tantes iniciatives com alegries. Pots seguir-les a xarxes socials!

Català
CA