Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

 • Hi ha risc de contagi a l'entrega de les comandes?
  Per descomptat que no! Els repartidors van protegits amb guants i mascaretes i entreguen a peu de porta, evitant el contacte.
  Són grans professionals preparats i adaptats a la nova situació que estem patint.

  • Podeu portar-me la comanda al meu poble?
   La nostra agencia de transport arriba a tot el territori català i gairebé el 80% del terreny espanyol. Arribarem on siguis!


  • Quants articles puc comprar? Quin és el mínim que haig de comprar?
   La quantitat mínima que pots comprar és d’un article, independentment de quantes flors contingui. La màxima quantitat la decideixes tu.

   • Quan rebré la meva comanda? A quina hora?
    La comanda la rebràs en funció de la modalitat d'enviament que hagis escollit. Excepcionalment, en el cas d'incidències i comandes especials, totes les comandes es serveixen abans de 72h hàbils. 
    L’horari d’entrega no el podem garantir perquè depèn de la ruta que segueixin els repartidors i dels problemes que es puguin trobar degut a la situació excepcional que vivim. La gran majoria arribarà durant les primeres hores. És important deixar un telèfon de contacte per si sorgissin problemes. 

    • Com puc estalviar-me les despeses de transport?
     Les condicions de transport estan subjectes a les tarifes de la companyia logística i podràs veure-les un cop facis la comanda.
     
     • La imatge dels productes és igual al que rebré? 
      Els productes es presenten de forma similar a les fotografies. Poden patir lleugeres modificacions a la presentació, degut a possibles faltes d'estoc per part dels proveïdors. 

     • Quines formes de pagament teniu?
      Pots pagar la comanda mitjançant targeta bancaria, targeta de crèdit i targeta de dèbit. En el primer cas, contacta'ns!

     • Com puc modificar alguna dada de la comanda? 
      Tenim diferents canals de comunicació, però sempre preferim el correu electrònic comandes@rosistirem.com, indicant-nos el canvi que vols fer i el número de comanda (#XXXX).
     Català
     CA