ROSISTIREM X LGTBIQ+

Les flors viuen condicionades a un gènere. Regalar flors s’associa a unes dates, el significat de rebre flors està ple d'etiquetes. Per què?


A #Rosistirem ens hem fet aquesta pregunta milers de vegades. D'aquí prové que el nostre projecte creixi amb la missió de fer que l'acte de regalar flors no estigui lligat a cap raó més que l'alegria de viure.


Aquest serà el primer any que podrem celebrar amb orgull la llibertat de decisió, la capacitat de ser sense prejudicis i l'amor sense limitacions. Des del 13 de Juny fins al 28 de juliol, ampliarem el nostre catàleg amb creacions de rams de flors per entregar a casa, que representen els principis sobre els quals s'hauria de construir la societat: Autoconeixement, llibertat, amor i orgull.


Flors a domicili seleccionades i pensades perquè omplin els espais de color i d’aroma, podent omplir l'ànima de tots aquells sentiments que, sovint, no ens permetem explotar. Decideix-te a regalar flors a domicili per dir sense paraules tots els conceptes que representen els nostres rams. Regala't un d'ells perquè t'ho mereixes, perquè no necessites motius per donar-te amor.


Durant aquestes dates donarem 1 € de cada compra a l'Observatori contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia: un col·lectiu creat per activistes, professionals i voluntaris que donen assistència a persones que sofreixen agressions de qualsevol tipus per la seva orientació sexual.


Regala rams de flors a domicili per dir sense paraules tot allò que vols dir; salvem les distàncies mantenint viu el missatge. Descobreix tot el nostre catàleg de flors a domicili i plantes d'interior.

 

Deixa un comentari

Tingues en compte que els comentaris s’han d’aprovar abans de publicar-los

Català
CA