La Planta del mes: Descobrint la Sansevieria

Calor, colors, llum i vida ... Si hi ha una planta que representa el mes de juny aquesta és la Dracaena Sansevieria, coneguda a la nostra web com la planta d'interior Tanzània.

El seu origen es troba a l'Àfrica, comprèn un total de 130 espècies i té una àmplia cua de noms que li fan referència planta de serp, per les formes i colors de les seves fulles; cua de llangardaix, llengua de sogra o el nostre favorit: Espasa de Sant Jordi, molt relacionat amb la nostra història.

Aquesta planta d'interior és una de les més conegudes en el món de la decoració i també entre aquells que s'inicien a les plantes. Si encara no tens una a casa teva, és moment d'adquirir-perquè sigui la millor aliada en espais com el dormitori, la sala o el bany.

Les cures de la Sansevieria són tan reduïts que es considera una de les millors plantes d'interior; s'adapta genial a qualsevol espai amb o sense molta llum, però, quan una Sansevieria creix amb bona il·luminació (mai sota el sol directe) ofereix una gran quantitat de colors i matisos que difícilment trobaràs en una altra planta. Comprèn tota la gamma de verds i adopta formes inimitables en la naturalesa, a més, les seves afilades puntes contenen vèrtexs de vius grocs que ajuden a pujar l'ànim a qualsevol. Les seves fulles creixen lentes però aquesta lentitud al veure-la créixer reforçarà la confiança i la millora de la paciència en el teu interior.

 Aquesta planta d'interior forma part de la família de les crasses, amb la qual cosa hem de cuidar-la com a les suculentes: poqueta aigua i claor. Sobreviu bé a el fred, fins i tot pot estar a l'exterior en les èpoques d'hivern, però la seva cura en interior, en una temperatura superior als 15ºC, sempre li serà de grat.

La nostra estimada Tanzània és ideal per a persones despistades o acostumades a fer moltes coses, ja que no necessita de molt reg. Haurem de comprovar que el seu substrat estigui sec cada vegada que vulguem regar; això si, si decideixes que t'acompanyi com a element decoratiu, assegura't que el test pugui evacuar l'aigua sobrant perquè es trobi en perfecte estat.

 Si estàs buscant les millors plantes d'interior per decorar i estàs pensant en incorporar una Sansevieria, tindràs un encert segur. Aporten verticalitat a les estades, servint de separador natural entre zones i millorant el visual d'espais amb concentració d'elements. Són perfectes per aportar color en habitacions monocromàtiques o amb absència de vida. Forma un conjunt verd compost per altres plantes d'interior i afegeix volum amb les sansevierias.

La Sansevieria és molt més que un element de decoració, ha estat estudiada per la NASA i considerada per ser una de les millors plantes d'interior per purificar l'aire. Especialment s'encarrega d'absorbir el Formaldehid, una substància que es troba en els teixits, els cosmètics, els productes de neteja, les pintures i vernissos ... Una exposició diària provoca mals de cap, fatiga, dificultat per agafar el son, entre d'altres símptomes . Si ja has sentit aquests símptomes o no vols arriscar-te, converteix Tanzània en la teva companya de llit i de bany.

 Troba la Sansevieria i moltes més plantes d'interior beneficioses per a la salut en la nostra floristeria online; prova els seus beneficis i comparteix-los amb nosaltres en xarxes socials.





Deixa un comentari

Tingues en compte que els comentaris s’han d’aprovar abans de publicar-los

Català
CA