Com triar el millor ram de flors segons temporada?

Regalar flors ha estat sempre un símbol d'elegància i amor; un detall amb ànima que pot dir molt més que qualsevol altre regal. Els rams de flors són la millor opció per fer arribar missatges d'afecte, estima, confiança, perdó ... Són la mostra perfecta per dir sense paraules sentiments ocults i generar emocions duraderes.

Regalar rams de flors a domicili és la millor opció per encertar i transmetre el missatge adequat; en aquest post t'ajudarem a decidir-te per un ram de flors lliurat a casa que asseguraràl'èxit, sigui quin sigui el teu objectiu.

Per gaudir d'una explosió aromàtica i visual et recomanem que, davant del dubte, et decantis per les flors de temporada. Les alstroemerias, els clavells, les margarides, gardènies, gerberes, roses, orquídies ... són flors que pots trobar durant tot l'any, per això prenen gran part dels nostres rams de flors a domicili. "Més val flors que mai" és un dels nostres rams més venuts, a més de trobar disponible tot l'any (a no ser que ens quedem sense existències) podrà ajudar-te a transmetre qualsevol missatge d'una manera preciosa.

En temporada de primavera podràs gaudir de rams de flors compostos amb gessamí, azalea, flors del taronger, peònies, roselles, narcisos, gira-sols ... És la millor època per gaudir del plaer olfactiu d'aquestes flors, a més d'afegir colors  brillants en qualsevol espai. A la nostra floristeria online trobaràs "El moment és ara" un ram de flors per regalar o per gaudir a casa teva, fet amb les millors flors de temporada.

Durant l'estiu és temps de regalar rams de flors molt colorits: Dàlies, Gira-sols, Clavells, Agapanthus ... Ompliran de vida qualsevol espai, millorant la qualitat visual de l'entorn. Les vacances són el millor moment per tenir una millor qualitat de vida, adequar la teva residència o casa de vacances amb plantes millora significativament el bon humor i el flux d'energia; si les teves vacances planejades no són 100% allò que desitges, afegeix un ram de flors "No Drama" i veuràs com l'estiu reprèn el sentit.

L'arribada del fred i la caiguda de les fulles, pot reduir el bon humor i augmentar l'apatia. Hi ha alguna cosa amb més vida que un ram de flors? A la tardor i a l’hivern prevalen les liles i les bouvardias, els berzos amb la seva inflorescència i les meravelloses flors de cera. Els rams de flors a domicili "Mirall de l'ànima" i "Liberosis" són l'opció perfecta per recordar a aquelles persones especials, el molt que t'importen.

Regalar rams de flors a domicili a qualsevol època de l'any farà omplir de felicitat les ànimes d'aquells que les reben i inundaran amb colors i vida, les estances en què es troben. Si vols fer un regal especial i encertar amb el teu ram no dubtis a visitar la nostra floristeria online o consultar-nos en xarxes socials.

Deixa un comentari

Tingues en compte que els comentaris s’han d’aprovar abans de publicar-los

Català
CA